Moda simowa Najlepsze dodatki do The Sims 3

Moda Simowa Najlepsze dodatki do The Sims3 -Tutaj znajdziecie dodatki,których nie ma na innych forach.Zapraszamy

#1 2011-03-17 10:21:00

ecroskopka

Zbanowany

Zarejestrowany: 2010-12-27
Posty: 3
Punktów :   -1 

Sims3launcher Nie Działa.

Witam, mam problem z programem Sims3launcher który nie chce sie uruchomić Może zaczne od początku   najpierw miałam problem z plikiem mscorwks.dll i całym Framework wiec go usunełam i zainstalowałam nowy. Po zainstalowaniu chciałam uruchomić gre i teraz wyskakuje mi okno że program Sims3launcher przestał działać. Gra uruchamia sie przez kraka ale chciałabym zainstalować dodatki i niestety nie moge gdyż muszę zaktualizować gre a do tego jest mi potrzebny Sims3launcher co zrobić?? próbowałam już robić tak jak  tu
http://forum.simy.bizserwer.pl/lofivers … 16771.html
ale nie pomogło wciąż ten sam problem... Pomóżcie

Offline

 

#2 2011-03-17 14:17:00

 Isildur

http://img24.imageshack.us/img24/9659/administratornh.png

6904659
Skąd: Jelenia Góra
Zarejestrowany: 2010-07-24
Posty: 198
Punktów :   
WWW

Re: Sims3launcher Nie Działa.

Witaj,
Odinstaluj grę i usuń pozostałości po niej, tzn. folder po grze, folder z moich dokumentów, wyczyść rejestr i wtedy zainstaluj grę. Jeśli to nie pomoże to skontaktuj się z działem pomocy technicznej Electronic Arts, ewentualnie mozesz poszukać najnowszego patcha w sieci, na pewno gdzieś jest.


"Nie każde złoto jasno błyszczy, Nie każdy błądzi, kto wędruje, Nie każdą siłę starość zniszczy. Korzeni w głębi lód nie skuje, Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz wróci na stolicę."

Offline

 

#3 2011-03-18 13:16:51

ecroskopka

Zbanowany

Zarejestrowany: 2010-12-27
Posty: 3
Punktów :   -1 

Re: Sims3launcher Nie Działa.

Skasowałam gre i usunęłam wszysko z nią związane... sćiągnęlam nowego patcha ale nie moge go zainstalować . Już próbowałam wswzystkiego może format coś pomoże   Dzięki za pomoc

Offline

 

#4 2011-03-18 13:38:27

noobek

Zbanowany

Zarejestrowany: 2011-01-13
Posty: 29
Punktów :   

Re: Sims3launcher Nie Działa.

ja wiem. pirat? jeżeli tak to musisz pobrac innego njaprawdopodobniej pobrałaś ripa ;/ a jeżeli tak jest to muisz poszukać w necie działającego launchera


Sygnatura do wywalenia / Pink

Offline

 

#5 2011-03-18 13:42:25

 Isildur

http://img24.imageshack.us/img24/9659/administratornh.png

6904659
Skąd: Jelenia Góra
Zarejestrowany: 2010-07-24
Posty: 198
Punktów :   
WWW

Re: Sims3launcher Nie Działa.

noobek napisał:

ja wiem. pirat? jeżeli tak to musisz pobrac innego njaprawdopodobniej pobrałaś ripa ;/ a jeżeli tak jest to muisz poszukać w necie działającego launchera

Takim gadaniem nie pomożesz...

Pytanie: grasz na piracie?

Słuchaj mam The Sims 3 oryginał i też miałem problem z luncherem. To, że komuś nie działa to nie znaczy, że ma pirata więc jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia to lepiej nic nie pisz. Milczenie jest złotem, jeśli wiesz o co mi chodzi.


"Nie każde złoto jasno błyszczy, Nie każdy błądzi, kto wędruje, Nie każdą siłę starość zniszczy. Korzeni w głębi lód nie skuje, Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz wróci na stolicę."

Offline

 

#6 2011-03-18 13:51:48

 Isildur

http://img24.imageshack.us/img24/9659/administratornh.png

6904659
Skąd: Jelenia Góra
Zarejestrowany: 2010-07-24
Posty: 198
Punktów :   
WWW

Re: Sims3launcher Nie Działa.

ecroskopka napisał:

Skasowałam gre i usunęłam wszysko z nią związane... sćiągnęlam nowego patcha ale nie moge go zainstalować . Już próbowałam wswzystkiego może format coś pomoże   Dzięki za pomoc

Miałem to samo i próbowałem wszystkiego, faktycznie format pomógł, ale tak nie powinno być. Robić format tylko po to by jedna gra działała ;/
Gra powinna działać bez problemów.


"Nie każde złoto jasno błyszczy, Nie każdy błądzi, kto wędruje, Nie każdą siłę starość zniszczy. Korzeni w głębi lód nie skuje, Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz wróci na stolicę."

Offline

 

#7 2011-03-18 14:11:27

noobek

Zbanowany

Zarejestrowany: 2011-01-13
Posty: 29
Punktów :   

Re: Sims3launcher Nie Działa.

jeszcze pytanie czy niemasz simsów na dysku przenośnym ?? to też powoduje że mogą występować w nich błędy


Sygnatura do wywalenia / Pink

Offline

 

#8 2011-03-18 14:14:14

 Isildur

http://img24.imageshack.us/img24/9659/administratornh.png

6904659
Skąd: Jelenia Góra
Zarejestrowany: 2010-07-24
Posty: 198
Punktów :   
WWW

Re: Sims3launcher Nie Działa.

noobek napisał:

jeszcze pytanie czy niemasz simsów na dysku przenośnym ?? to też powoduje że mogą występować w nich błędy

Z tego co się orientuję to nie zainstalujesz gry na dysku przenośnym
Poza tym tak czy siak gra powinna działać


"Nie każde złoto jasno błyszczy, Nie każdy błądzi, kto wędruje, Nie każdą siłę starość zniszczy. Korzeni w głębi lód nie skuje, Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz wróci na stolicę."

Offline

 

#9 2011-03-18 14:21:29

noobek

Zbanowany

Zarejestrowany: 2011-01-13
Posty: 29
Punktów :   

Re: Sims3launcher Nie Działa.

ja mam ^^ ale przy zmianie wejśćia usb niedziałaja ;f


Sygnatura do wywalenia / Pink

Offline

 

#10 2011-03-18 14:25:17

 Isildur

http://img24.imageshack.us/img24/9659/administratornh.png

6904659
Skąd: Jelenia Góra
Zarejestrowany: 2010-07-24
Posty: 198
Punktów :   
WWW

Re: Sims3launcher Nie Działa.

noobek napisał:

ja mam ^^ ale przy zmianie wejśćia usb niedziałaja ;f

Tutaj reinstal koleżance powinien pomóc, jeśli to nie pomoże to niezbędna będzie konieczność kontaktu z działem pomocy technicznej Electronic Arts Polska.


"Nie każde złoto jasno błyszczy, Nie każdy błądzi, kto wędruje, Nie każdą siłę starość zniszczy. Korzeni w głębi lód nie skuje, Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz wróci na stolicę."

Offline

 

#11 2011-03-18 14:41:24

noobek

Zbanowany

Zarejestrowany: 2011-01-13
Posty: 29
Punktów :   

Re: Sims3launcher Nie Działa.

wiem!!! czy koleżanka ma xp sp2 albo viste bez sp? inaczej the sims 3 niezadzialaja...


Sygnatura do wywalenia / Pink

Offline

 

#12 2011-03-18 14:56:54

 Isildur

http://img24.imageshack.us/img24/9659/administratornh.png

6904659
Skąd: Jelenia Góra
Zarejestrowany: 2010-07-24
Posty: 198
Punktów :   
WWW

Re: Sims3launcher Nie Działa.

noobek napisał:

wiem!!! czy koleżanka ma xp sp2 albo viste bez sp? inaczej the sims 3 niezadzialaja...

Service pack nie ma nic do rzeczy nawet gdyby XP był bez service pack'a to lancher by się uruchomił.
Poza tym istnieje możliwość uruchomienia gry nie używając lunchera tylko trzeba wejść do katalogu z grą...


"Nie każde złoto jasno błyszczy, Nie każdy błądzi, kto wędruje, Nie każdą siłę starość zniszczy. Korzeni w głębi lód nie skuje, Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz wróci na stolicę."

Offline

 

#13 2011-03-18 15:05:26

noobek

Zbanowany

Zarejestrowany: 2011-01-13
Posty: 29
Punktów :   

Re: Sims3launcher Nie Działa.

sp 3 zawiera pliki które umożliwiają właczenie launchera mój kolega z sp 2 niemógł za to po "wizualnej"zmianie sp2 na sp3 mógl ;f


Sygnatura do wywalenia / Pink

Offline

 

#14 2011-03-18 15:14:26

 Isildur

http://img24.imageshack.us/img24/9659/administratornh.png

6904659
Skąd: Jelenia Góra
Zarejestrowany: 2010-07-24
Posty: 198
Punktów :   
WWW

Re: Sims3launcher Nie Działa.

noobek napisał:

sp 3 zawiera pliki które umożliwiają właczenie launchera mój kolega z sp 2 niemógł za to po "wizualnej"zmianie sp2 na sp3 mógl ;f

dziwne bo ja na sp 2 uruchamiałem bez problemów


"Nie każde złoto jasno błyszczy, Nie każdy błądzi, kto wędruje, Nie każdą siłę starość zniszczy. Korzeni w głębi lód nie skuje, Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz wróci na stolicę."

Offline

 

#15 2011-03-20 10:30:24

ecroskopka

Zbanowany

Zarejestrowany: 2010-12-27
Posty: 3
Punktów :   -1 

Re: Sims3launcher Nie Działa.

Co prawda ma wersje piracką ale ta  gra mi chodziła bardzo dobrze niestety musiałąm zrobić format dysku.... Jeśli chodzi o windowsa to mam na laptopie viste home premium  Wszystkie serwis packi mam aktualne .  Jeśli chodzi o Launnchera to ściągnęłam nowego i też nie działał co wiecej nie mogłam go zainstalować . Wielkie dzięki wszystkim za zainteresowanie. Pozdrawiam serdecznie

Ostatnio edytowany przez ecroskopka (2011-03-20 10:32:03)

Offline

 
.

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB 1.2.23
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
drukarnia wizytówek elator.eu kantor rzeszów busy Amsterdam